Alkeiskurssit

Taekwondo maksuttomat alkeiskurssit

Tammikuu on loistava aika aloittaa uusi harrastus ja nyt se ei ole edes rahasta kiinni, sillä Porin Taekwondo ry tarjoaa taekwondon alkeiskurssit ilmaiseksi - kolmelle eri ikäryhmälle.

Porin taekwondo ryn alkeiskursseilla opit taekwondon alkeet osaavien ohjaajien opastuksella. Kurssit sopivat kaiken kuntoisille ja ikäisille - kunto, taito ja liikkuvuus kasvavat kuin huomaamatta mukavassa seurassa. Harjoituksiin on myös helppo saapua, silla treenaamme aivan Porin ydinkeskustassa seuramme omassa salissa on osoitteessa Antinkatu 25- vain kolme korttelia torilta.

Maksuton kurssi kestää 10 viikkoa , harjoitukset kerran viikossa (vko 2-11, vko 8 ei harjoituksia).

Kurssin aikana harrastajat voivat liittyä Porin Taekwondo ryn jäseneksi ja saavuttavat valmiudet osallistua 1. keltaisen (nuoret ja aikuiset) tai valkoinen vyö keltaisella natsalla (junnut) vyökokeeseen. Vyökokeen suorittaneet voivat jatkossa osallistua seuran yleisiin oman ikä-/vyötason mukaisiin harjoituksiin harjoittelumaksua vastaan.

ALKEISKURSSIT ALKAVAT:

Junnut  7-12v  torstai 13.1.2022 klo 17-18
--> vyökoe to 24.3.2022
Nuoret 13-16v*  keskiviikkona 12.1.2022 klo 18-19
--> vyökoe ke 23.3.2022
* HUOM! NUORTEN KURSSILLE VOIVAT OSALLISTUA vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet.

*****************
HUOM! AVIn 14.1. määräämien koronarajoitusten johdosta AIKUISTEN ALKEISKURSSIN aloitus siirtyy helmikuun alkuun.
Uusi ajankohta on:

Aikuiset 16v + tiistaina 1.2.2022 klo 17-18
--> vyökoe ti 12.4.2022
****************


Lisätietoa:
Junnut: Ilkka Blomqvist (3. dan) 0400-176724
Nuoret: Jukka Heikkilä (4.dan) 044-5166166
Aikuiset: Harri Hautaniemi (2.dan) 045-6390926

Kurssi on maksuton!*

Treeniasuste: Sisäliikuntavarustus (ei kenkiä) ja juomapullo. Vyökokeeseen mennessä suositellaan hankkimaan taekwondopuku, joita on saatavilla salilta - peruspuku alkaen 35€.  Pukuja tarjolla myös seuran selkälogolla varustettuna.

ILMOITTAUTUMINEN ***KLIKKAA TÄSTÄ***
--> Täytä yhteystietosi
--> Täytä Sukunimi ja Etunimi kaikista ilmoittamistasi perheen jäsenistä
--> Valitse kullekin oikea ryhmä (valitse maksu valikko): alkeisjunnut 0€, alkeisnuoret 0€ tai alkeisaikuiset 0€
--> Tee robottitesti ja luo maksulomake = ilmoittautumisesi tallentuu seura rekisteriin

Osoite: Porin Taekwondo, Antinkatu 25, Pori.

Tervetuloa.


**** HUOM! Noudatamme AVIn koronaohjeistusta - seuraa tiedotustamme klikkaamalla TÄSTÄ ****


*****************
PE 14.1.2022 klo 22
Lounais-Suomen AVIn voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti 28.1. saakka aikuisten harjoituksia ei voida järjestää, mutta 2003 tai sen jälkeen syntyneiden harjoituksia voidaan järjestää, joten ensi viikolla
-->  kaikki juniorien ja nuorten ryhmät käynnistyvät ennalta ilmoitetulla tavalla 281. saakka.
-->  aikuisten ja lapsi-aikuinen (Mini ja Super-Minit) ryhmät tauolla 28.1. saakka

Muista harjoituksissa hyvä käsihygiena  ja  harjoituksiin tullaan vain täysin terveillä. Maskisuositus sisätiloissa tiloissa kaikilla yli 10-vuotiailla (harjoitusten ulkopuolella). Vanhemmat eivät voi jäädä seuraamaan lasten harjoituksia.

AVI antaa uusia ohjeita tammikuun loppuun mennessä - seuraa tiedotusta.
*****************


____________________

* Maksut kurssin päätyttyä:(Video © Xocolatl Films)

Taekwondo lapsi vanhempi ryhmät 2022 alkavat tammikuussa

UUSI KAUSI ALKAA:

*****************
AVIn 14.1. antamien koronarajoitusten johdosta Minien ja Super-Minien aloitus siirtyy tammikuun loppuun. Uudet ajankohdat ovat:

Super-Minit (1-4-vuotiaat + aikuiset) sunnuntaina 30.1.2022 klo 17-17.30

Minit (4-9-vuotiaat + aikuinen) sunnuntai 30.1.2022 klo 17.30-18.30

****************Porin Taekwondo ryn Minien ryhmissä keskitytään lasten ehdoilla tapahtuvaan monipuoliseen leikinomaiseen liikkumiseen. Leikin varjolla opitaan vartalonhallintaa, tasapainoa, notkeutta ja myös taekwondon alkeita osaavien ohjaajien opastuksella. Harjoittelu tapahtuu aikuisen kanssa.

Super-Minit on tarkoitettu juuri kävelemään oppineista 4-vuotiaisiin ja heidän vanhemmille. Ja minit 5 vuotiaista aina 9 vuotiaisiin, mikäli lapsi ja vanhemmat niin haluavat. 7 vuoden ikäisestä asti lapsi voi myös valita jatkaa 7-9 vuotiaiden juniorien ryhmän - tai käydä vaikka molemissa, niin halutessa. Siirtyminen ryhmien välillä on joustavaa ja lapsen ehdoilla tapahtuvaa-

Harjoituksiin on helppo saapua, silla treenaamme aivan Porin ydinkeskustassa seuramme omassa salissa on osoitteessa Antinkatu 25- vain kolme korttelia torilta.

Treeniasuste: Sisäliikuntavarustus (ei kenkiä) ja juomapullo.

Maksut:
Jäsenmaksu - lapset ja aikuiset á 20€/vuosi (myös vanhemman kuuluu olla seuran jäsen)
Harjoittelumaksu - Super-Minit 99€/vuosi tai 65€/kevät /lapsi, Minit 155€/vuosi tai 95€/kevät/lapsi
Maksuton kokeilukerta!

ILMOITTAUTUMINEN ***KLIKKAA TÄSTÄ***
--> Täytä yhteystietosi,
--> Täytä Sukunimi ja Etunimi kaikista osallistujista (lapsi ja pääsääntöisesti osallistuva aikuinen) ja valitse jäsenmaksu molemmille
--> lisää lapsen nimi uudelleen ja valitse oikea harjoittelumaksu
--> tee robottisesti ja luo maksulomake = ilmoittautuminen on valmis.
--> Ensimmäinen osallistumiskerta on maksutonkokoeilukerta, joten maksaa maksa maksusi vasta ensimmäisen harjoituksen jälkeen.


**** HUOM! Noudatamme AVIn koronaohjeistusta - seuraa tiedotustamme klikkaamalla TÄSTÄ ****

*****************
PE 14.1.2022 klo 22
Lounais-Suomen AVIn voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti 28.1. saakka aikuisten harjoituksia ei voida järjestää, mutta 2003 tai sen jälkeen syntyneiden harjoituksia voidaan järjestää, joten ensi viikolla
-->  kaikki juniorien ja nuorten ryhmät käynnistyvät ennalta ilmoitetulla tavalla 281. saakka.
-->  aikuisten ja lapsi-aikuinen (Mini ja Super-Minit) ryhmät tauolla 28.1. saakka

Muista harjoituksissa hyvä käsihygiena  ja  harjoituksiin tullaan vain täysin terveillä. Maskisuositus sisätiloissa tiloissa kaikilla yli 10-vuotiailla (harjoitusten ulkopuolella). Vanhemmat eivät voi jäädä seuraamaan lasten harjoituksia.

AVI antaa uusia ohjeita tammikuun loppuun mennessä - seuraa tiedotusta.
*****************

Taekwondon alkeiskurssit

Haluatko kehittyä henkisesti ja fyysisesti kypsemmäksi ihmiseksi? Koetko, että et ole tarpeeksi urheilullinen, saatat väsyä helposti etkä pysty suoriutumaan haasteista niin hyvin kuin toivoisit? Taekwondossa kuntosi kohoaa, kehosi vahvistuu ja notkistuu, itsetuntosi paranee ja minäkuvasi kehittyy.
  
Seuramme monipuolinen toiminta tarjoaa eri-ikäisille ja -tasoisille harrastajille juuri heille sopivia haasteita ja liikuntaa: Harrastajaryhmämme jaetaan mini-, juniori-, nuorten-, aikuisten- ja kilparyhmiin. Monipuolinen ryhmäytyminen takaa tehokkaan, turvallisen ja mukavan treenaamisen kaikille. Seuramme valmentajilla on yli 20 vuoden kokemus Taekwondon ohjaamisesta Porissa.

RYHMÄKUVAUKSET

Super-minit: 1 ~ 4 vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa. Supermini-Taekwondo on taaperoiden oma harjoitus yhdessä vanhemman kanssa. Vähimmäisvaatimus lapsella on, että osaa jo kävellä. Harjoittelu tapahtuu täysin lasten ehdoilla. Harjoituksissa totutellaan erilaisiin harjoitusvälineisiin, kehitetään ketteryyttä, tasapainoa, uskallusta ja tutustutaan taekwondoon, lapsi ja vanhempi yhdessä liikunnasta iloiten.

Super-minien ryhmällä ei ole erillistä alkeiskurssia, vaan mukaa voi tulla pitkin vuotta! Täytä ilmoittautuminen -Maksut osiossa ja saavu paikalle seuraavaan treeniin. Valmentajat ottavat vastaan ja ohjeistavat käytänteistä.Yksi maksuton kokeilukerta.

Ikäraja on joustava ja lapsen kehitystason mukaisesti joustettavissa.

Minit: 5 ~ 9 vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa.
Mini-ryhmässä harjoittelu tapahtuu lasten ehdoilla ja poikkeaa tavanomaisesta Taekwondon harjoittelusta melko paljon. Mini-ryhmässä lapsella tulee olla aina aikuinen mukana. Tärkeimpänä tavoitteena Mini-ryhmässä on kehittää lapsen liikunnallisia valmiuksia ja pitää hauskaa yhdessä vanhemman / kummin / isovanhemman kanssa.

Minien ryhmälle ei ole erillistä alkeiskurssia, vaan mukaan voi tulla pitkin vuotta! Täytä ilmoittautuminen -Maksut osiossa ja saavu paikalle seuraavaan treeniin. Valmentajat ottavat vastaan ja ohjeistavat käytänteistä. Yksi maksuton kokeilukerta.

Juniorit: 7 ~ 12 -vuotiaat. Juniorit harjoittelevat huomattavasti lajinomaisemmin kuin minit. Harjoittelun pääpaino on kuitenkin harrastajan liikunnallisten valmiuksien kehittämisessä. Junioriryhmässä luodaan perusta turvalliselle lajin harjoittelemiselle, joten harjoittelussa painotetaan erityisesti koordinaation kehittämistä sekä Taekwondon tekniikoiden oikeaa ja turvallista suorittamista. Ikäraja on viitteellinen ja lapsen ryhmä tulee valita hänen kehitystason mukaisesti. Valmentajat auttavat ryhmävalinnassa.

Seuraava alkeiskurssi junioreille (7-12v.)  alkaa TAMMIKUUSSA 2022. Seuraa ilmoittelua.

Ota mukaan urheiluvaatteet, vesipullo, pieni pyyhe jalkojen pesua varten sekä suihkusandaalit. Treenaamme avojaloin ja pukukopista matolle siirtymisen ajaksi on suositeltavaa käyttää suihkusandaaleita. Ikäraja on viitteellinen ja ryhmävaihto mineihin tai nuoriin sovitaan valmentajan kanssa.

Nuoret: 13 ~ 16 -vuotiaat. Nuoret harjoittelevat monipuolisesti taekwondo eri osa-alueita ja harjoittelu on jo enemmän tavoitteellista, kuin junior ryhmässä. Nuorten ryhmässä edelleen luodaan perusteita lajin turvalliselle harjoittelemiselle ja valmistellaan aikuisryhmään siirtymistä. Nuorten ryhmässä tehdään monipuolisesti lihaskuntoa ja liikkuvuusharjoituksia sekä ihan kunnon potkuralleja. Nuorten ryhmässä on rento ja avoin ilmapiiri.

Seuraava alkeiskurssi nuorille (13-16v.) alkaa TAMMIKUUSSA 2022. Seuraa ilmoittelua.
  
Ota mukaan urheiluvaatteet, vesipullo, pieni pyyhe jalkojen pesua varten sekä suihkusandaalit. Treenaamme avojaloin ja pukukopista matolle siirtymisen ajaksi on suositeltavaa käyttää suihkusandaaleita. Ikäraja on viitteellinen ja ryhmävaihto junioreihin tai aikuisiin sovitaan valmentajan kanssa.

Aikuiset: 16 v ja sitä vanhemmat. Harrastajaryhmässä harjoitellaan monipuolisesti käyden läpi taekwondon eri osa-alueita. Harjoittelu ryhmässä sopii sekä nuorille, naisille että miehille. Aikuisten treenissä harjoitteet suunnitellaan niin, että varttuneempaankin ikään ehtineet harrastajat kokevat harjoittelun mielekkäänä. Aikuisryhmässä tehdään monipuolisesti lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia.
  
Aikuisille (+16v) alkeiskurssi alkaa tammikuussa 2022. Seuraa ilmoittelua.

Ota mukaan urheiluvaatteet, vesipullo, pieni pyyhe jalkojen pesua varten sekä suihkusandaalit. Treenaamme avojaloin ja pukukopista matolle siirtymisen ajaksi on suositeltavaa käyttää suihkusandaaleita. Ikäraja on viitteellinen ja ryhmävaihto nuoriin sovitaan valmentajan kanssa.


Taekwondon aloittaminen on erittäin helppoa, sillä harrastus aloitetaan peruskurssilla, jossa lajiin tutustutaan turvallisesti Taekwondon perusteista aloittaen. Vaikka Taekwondo on erittäin tehokas ja nopea laji, ei lajia aloittelevan harrastajan tarvitse olla ”urheilullinen” tai notkea. Nämä ominaisuudet tulevat luonnostaan muutaman vuoden Taekwondo-harrastuksen myötä!

Tammikuu 2022
 MaTiKeToPeLaSu
0317181920212223
0424252627282930
0531123456
0678910111213
0714151617181920

Tänään

1700-1800 Junnut 7-12v alkeiskurssi
1800-1900 Junnut 7-9v. + aikuiset (aikuiset tauolla 28.1.saakka)
1900-2000 Junnut 10-12v.

Tulevaa

Porin Taekwondo ry.
Antinkatu 25
28100 Pori
Y-tunnus: 1501477-1
FI94 5700 8120 1083 57
Näytä yhteystiedot