Alkeiskurssit

Porin Taekwondo ryn suositut alkeiskurssit alkavat viikolla 34 (22.8.2022 alkava viikko)

Porin taekwondon ry syksyn 2022 kurssit käynnistyvät :


Huom! Junnujen ja aikuisten alkeiskurssi yhtä aikaa tiistaisin omilla matoilla - tervetuloa mukaan perheen voimin!

Treenipaikka
Porin Taekwondo ry sali - vain kolme korttelia torilta!
- osoite: Antinkatu 25, 28330 Pori

Kurssin hinta 20 € - sisältää Porin taekwondo jäsenmaksun 2022

Ilmoittautuminen - LUE OHJEET ALTA ja KLIKKAA TÄSTÄ -
--> täytä yhteystietosi, muista myös email - lähetämme osan infosta kurssin aikana myös sähköpostitse
--> täytä Sukunimi ja Etunimi kaikista ilmoittamistasi perheesi jäsenistä
--> valitse kullekin oikea ryhmä: Alkeiskurssi junnut/kadetit/nuoret/aikuiset
--> tee robottitesti ja luo maksulomake = mikäli näet luodun maksulomakkeen on ilmoittautumisesi tallentunut seuran rekisteriin.
--> Tulosta maksulomake tai ota siitä kuvakaappaus ja maksa maksu seuran tilille tai Porin taekwondon Porin taekwondon salilla toimistoon ennen kurssin alkua.


Kurssin kesto
- n. 2 kk, 22.-25.8.2022-17.-20.10.2022
- Harjoitukset1 krt/viikossa em. ajankohtina.
- 9.kup vyökoe (valkoinen vyö keltaisella pätköllä) viimeisellä kerralla.

Treeniasuste
Sisäliikuntavarustus (ei kenkiä) ja juomapullo.
- Vyökokeeseen mennessä suositellaan hankkimaan taekwondopuku, joita on saatavilla salilta
--> peruspuku alkaen 23€ koosta riippuen.
--> Pukuja tarjolla myös laadukkaammasta materiaalista seuran selkälogolla varustettuna 51-60€.

Kurssit päättyvät (maksullisiin) vyökokeisiin.
- Kurssilaiset suorittavat kurssin päätteeksi valkoisen vyö + keltainen natsa - kokeen
--> kokeen hinta 10 € - sis. vyökoe ja natsa valkoiseen vyöhön
--> vyökoe pidetään kurssin viimeisen harjoituksen yhteydessä
--> vyökokeet maksetaan vyökokeen yhteydessä käteinen/kortti


Alkeiskurssin jälkeen kurssilaiset siirtyvät oman ikäluokkansa harjoituksiin:
- Kullekin ikäluokalle tarjolla harjoituksia
--> syys- ja kevätkaudella keskimäärin vähintään 2 krt viikossa
--> valittavissa noin 2-5 harjoitusta ikäluokasta riippuen
-->  kesällä keskimäärin 1 krt viikossa (n. 2 vko kesätaukoa lukuun ottamatta)
- Huom!  Junnuille järjestetään oma jatkokurssi joulukuuhun saakka helpottamaan nuorimpien kurssilaisten siirtymistä muihin junnuryhmiin. Jatkokurssi pidetään samaan aikaan kuin alkeiskurssikin pidetään. Jatkokurssin hinta sisältyy loppuvuoden harjoittelumaksuun.

Kurssin suorittaneille loppuvuoden harjoittelu tarjoushintaan
Kurssilaisille vyökokeen jälkeen loppuvuoden harjoittelu 80€

Muut kustannukset
- taekwondo puku ennen vyökoetta (alkaen 22-36€, laadukkaammat puvut 51-60€ -  pukuja myynnissä salilla)
- suosittelemme sääri- ja käsivarsisuojien hankkimista (27€/pari - myynnissä salilla)
- suosittelemme myös tapaturmavakuutuksen ottamista joko oman vakuutusyhtiön kautta tai Suomen Taekwondoliiton lisenssin kautta
--> varmistakaa ettei vakuutuksessanne ole urheilurajoituksia
--> vakuutus harjoitellessa vapaaehtoinen = vanhempien vastuulla, kilpailuissa ja liiton leireillä lisenssi ja vakuutus pakollinen).
leirit, kilpailut, vyökokeet "listahinnoin"

Lisätietoa

Junnut 7-11 v - Kari Hakala 0400-436177
Kadetit 12-14 - Ilkka Blomqvist 0400-176724
Nuoret 15-18 v - Jukka Heikkilä 044-5166166
Aikuiset 18 v ja yli - Harri Hautaniemi 045-6390926


(Video © Xocolatl Films)

MINIT JA SUPERIT - TAEKWONDO LAPSI-AIKUINEN RYHMÄT

SYYSKAUSI ALKAA: OTAMME LAPSI-AIKUINEN RYHMIIN UUSIA HARRASTAJIA su 28.8.2022 alkaen

Super-minien ryhmällä ei ole erillistä alkeiskurssia, vaan mukaa voi tulla pitkin vuotta! Täytä ilmoittautuminen "Maksut -osiossa" ja saavu paikalle seuraavaan treeniin. Valmentajat ottavat vastaan ja ohjeistavat käytänteistä. Kaksi  maksutonta kokeilukertaa.

***************************************************
SUPER-MINIT: 1-4-VUOTIAAT + AIKUINEN
-->  SUNNUNTAISIN KLO 17-17.30

MINIT: 5-7-VUOTIAAT + AIKUINEN
--> SUNNUNTAISIN  KLO 17.30-18.30

***************************************************
Porin Taekwondo ryn Super-Minien ja Minien ryhmissä keskitytään lasten ehdoilla tapahtuvaan monipuoliseen leikinomaiseen liikkumiseen. Leikin varjolla opitaan vartalonhallintaa, tasapainoa, notkeutta ja myös taekwondon alkeita osaavien ohjaajien opastuksella. Harjoittelu tapahtuu aikuisen kanssa.

Super-Minit on tarkoitettu juuri kävelemään oppineista 4-vuotiaisiin ja heidän vanhemmille. Ja minit 5 vuotiaista aina 9 vuotiaisiin, mikäli lapsi ja vanhemmat niin haluavat. 7 vuoden ikäisestä asti lapsi voi myös valita jatkaa 7-9 vuotiaiden juniorien ryhmän - tai käydä vaikka molemmissa, niin halutessa. Siirtyminen ryhmien välillä on joustavaa ja lapsen ehdoilla tapahtuvaa -

Katso lisätietoja  tästä

Taekwondon alkeiskurssit

Haluatko kehittyä henkisesti ja fyysisesti kypsemmäksi ihmiseksi? Koetko, että et ole tarpeeksi urheilullinen, saatat väsyä helposti etkä pysty suoriutumaan haasteista niin hyvin kuin toivoisit? Taekwondossa kuntosi kohoaa, kehosi vahvistuu ja notkistuu, itsetuntosi paranee ja minäkuvasi kehittyy.
  
Seuramme monipuolinen toiminta tarjoaa eri-ikäisille ja -tasoisille harrastajille juuri heille sopivia haasteita ja liikuntaa: Harrastajaryhmämme jaetaan mini-, juniori-, nuorten-, aikuisten- ja kilparyhmiin. Monipuolinen ryhmäytyminen takaa tehokkaan, turvallisen ja mukavan treenaamisen kaikille. Seuramme valmentajilla on yli 20 vuoden kokemus Taekwondon ohjaamisesta Porissa.

RYHMÄKUVAUKSET

Super-minit: 1 ~ 4 vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa. Supermini-Taekwondo on taaperoiden oma harjoitus yhdessä vanhemman kanssa. Vähimmäisvaatimus lapsella on, että osaa jo kävellä. Harjoittelu tapahtuu täysin lasten ehdoilla. Harjoituksissa totutellaan erilaisiin harjoitusvälineisiin, kehitetään ketteryyttä, tasapainoa, uskallusta ja tutustutaan taekwondoon, lapsi ja vanhempi yhdessä liikunnasta iloiten.

Super-minien ryhmällä ei ole erillistä alkeiskurssia, vaan mukaa voi tulla pitkin vuotta! Täytä ilmoittautuminen -Maksut osiossa ja saavu paikalle seuraavaan treeniin. Valmentajat ottavat vastaan ja ohjeistavat käytänteistä. Kaksi  maksutonta kokeilukertaa.

Ikäraja on joustava ja lapsen kehitystason mukaisesti joustettavissa.

Minit: 5 ~ 9 vuotiaat lapset ja heidän vanhempansa.
Mini-ryhmässä harjoittelu tapahtuu lasten ehdoilla ja poikkeaa tavanomaisesta Taekwondon harjoittelusta melko paljon. Mini-ryhmässä lapsella tulee olla aina aikuinen mukana. Tärkeimpänä tavoitteena Mini-ryhmässä on kehittää lapsen liikunnallisia valmiuksia ja pitää hauskaa yhdessä vanhemman / kummin / isovanhemman kanssa.

Minien ryhmälle ei ole erillistä alkeiskurssia, vaan mukaan voi tulla pitkin vuotta! Täytä ilmoittautuminen -Maksut osiossa ja saavu paikalle seuraavaan treeniin. Valmentajat ottavat vastaan ja ohjeistavat käytänteistä. Kaksi  maksutonta kokeilukertaa.

Juniorit: 7 ~ 11 -vuotiaat. Juniorit harjoittelevat huomattavasti lajinomaisemmin kuin minit. Harjoittelun pääpaino on kuitenkin harrastajan liikunnallisten valmiuksien kehittämisessä. Junioriryhmässä luodaan perusta turvalliselle lajin harjoittelemiselle, joten harjoittelussa painotetaan erityisesti koordinaation kehittämistä sekä Taekwondon tekniikoiden oikeaa ja turvallista suorittamista. Ikäraja on viitteellinen ja lapsen ryhmä tulee valita hänen kehitystason mukaisesti. Valmentajat auttavat ryhmävalinnassa.

Seuraava alkeiskurssi junioreille (7-11v.)  alkaa ELOKUUSSA 2022. Seuraa ilmoittelua.

Ota mukaan urheiluvaatteet, vesipullo, pieni pyyhe jalkojen pesua varten sekä suihkusandaalit. Treenaamme avojaloin ja pukukopista matolle siirtymisen ajaksi on suositeltavaa käyttää suihkusandaaleita. Ikäraja on viitteellinen ja ryhmävaihto mineihin tai kadetteihin sovitaan valmentajan kanssa.

Kadetit: 12-14 -vuotiaat. Kadetit harjoittelevat lajinomaisemmin kuin junnut. Harjoittelun pääpaino on kuitenkin harrastajan liikunnallisten valmiuksien kehittämisessä. Kadettiryhmässä jatketaan perustan luomista turvalliselle lajin harjoittelemiselle, joten harjoittelussa painotetaan erityisesti koordinaation yhä kehittämistä sekä Taekwondon tekniikoiden oikeaa ja turvallista suorittamista. Harjoittelussa lisätään tavotteellisuutta. Ikäraja on viitteellinen ja lapsen ryhmä tulee valita hänen kehitystason mukaisesti. Valmentajat auttavat ryhmävalinnassa.

Seuraava alkeiskurssi kadeteille (12-14v.)  alkaa ELOKUUSSA 2022. Seuraa ilmoittelua.

Nuoret: 15-17 -vuotiaat. Nuoret harjoittelevat monipuolisesti taekwondo eri osa-alueita ja harjoittelu on jo enemmän tavoitteellista, kuin junior ja kadetti ryhmissä. Nuorten ryhmässä edelleen luodaan perusteita lajin turvalliselle harjoittelemiselle ja valmistellaan aikuisryhmään siirtymistä. Nuorten ryhmässä tehdään monipuolisesti lihaskuntoa ja liikkuvuusharjoituksia sekä ihan kunnon potkuralleja. Nuorten ryhmässä on rento ja avoin ilmapiiri.

Seuraava alkeiskurssi nuorille (13-16v.) alkaa ELOKUUSSA 2022. Seuraa ilmoittelua.
  
Ota mukaan urheiluvaatteet, vesipullo, pieni pyyhe jalkojen pesua varten sekä suihkusandaalit. Treenaamme avojaloin ja pukukopista matolle siirtymisen ajaksi on suositeltavaa käyttää suihkusandaaleita. Ikäraja on viitteellinen ja ryhmävaihto junioreihin tai aikuisiin sovitaan valmentajan kanssa.

Aikuiset: 16 v ja sitä vanhemmat. Harrastajaryhmässä harjoitellaan monipuolisesti käyden läpi taekwondon eri osa-alueita. Harjoittelu ryhmässä sopii sekä nuorille, naisille että miehille. Aikuisten treenissä harjoitteet suunnitellaan niin, että varttuneempaankin ikään ehtineet harrastajat kokevat harjoittelun mielekkäänä. Aikuisryhmässä tehdään monipuolisesti lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia.
  
Aikuisille (+16v) alkeiskurssi alkaa ELOKUUSSA 2022. Seuraa ilmoittelua.

Ota mukaan urheiluvaatteet, vesipullo, pieni pyyhe jalkojen pesua varten sekä suihkusandaalit. Treenaamme avojaloin ja pukukopista matolle siirtymisen ajaksi on suositeltavaa käyttää suihkusandaaleita. Ikäraja on viitteellinen ja ryhmävaihto nuoriin sovitaan valmentajan kanssa.


Taekwondon aloittaminen on erittäin helppoa, sillä harrastus aloitetaan peruskurssilla, jossa lajiin tutustutaan turvallisesti Taekwondon perusteista aloittaen. Vaikka Taekwondo on erittäin tehokas ja nopea laji, ei lajia aloittelevan harrastajan tarvitse olla ”urheilullinen” tai notkea. Nämä ominaisuudet tulevat luonnostaan muutaman vuoden Taekwondo-harrastuksen myötä!

Lokakuu 2022
 MaTiKeToPeLaSu
4003456789
4110111213141516
4217181920212223
4324252627282930
4431123456

Tänään

1700-1800 **m1) Nuoret **m2-3) Nuorten alkeiskurssi
1800-1900 **m1) Aikuiset **m2-3) Junnut alemmat 9.-7.kup
1900-2000 Junnut ylemmät 6.-1.kup

Tulevaa

07.10 Perjantain treenit siirtyvät alkamaan 7.10. alkaen klo 17.15 ja 18.15

08.10 Yksityistilaisuus klo 15-17 - koko sali

17.10 1300-1430 Cygnauksen 5EN

Porin Taekwondo ry.
Antinkatu 25
28100 Pori
Y-tunnus: 1501477-1
FI94 5700 8120 1083 57
Näytä yhteystiedot